Karşı Şeritten Fırlayan Ticari Taksi Özel Halk Otobüsüne Çarptı

İstanbul Üsküdar’da seyir halindeki Özel Halk Otobüsü’ne direksiyon hakimiyetini kaybederek şeridinden fırlayan ticari taksi çarptı. Kazada ticari taksi şoförü ve içinde bulunan bir yolcu hafif yaralanırken, kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Karşı Şeritten Fırlayan Ticari Taksi Özel Halk Otobüsüne Çarptı
Kaza, geçtiğimiz günlerde Üsküdar Fıstık Ağacı’nda akşam saat 21:30 sıralarında gerçekleşti. Özel Halk otobüsü seyir halindeyken önünde seyreden bir ticari taksi karşı şeride geçmek için ‘U’ dönüşü yapmak istedi. Karşı şeritten gelen bir başka ticari taksi ise "U" dönüşü yapan araca vurmamak için şeridinden fırlayarak Özel Halk Otobüsüne çarptı. Kazada ticari taksi şoförü ve içinde bulunan yolcu hafif yaralandı. Kaza anı otobüsün güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Özel Halk Otobüsü seyir halindeyken önünde bulunan bir ticari taksi karşı şeride geçmek için ‘U’ dönüşü yapmak istiyor. Karşı şeritten hızla gelen bir başka ticari taksi, ‘U’ dönüşü yapan araca vurmamak için şeridinden fırlıyor ve Özel Halk Otobüsüne çarpıyor. Kazanın ardından aracından inen taksi şoförü bir süre kendini toparlamaya çalışıyor. Kazayı gören bir motosiklet sürücüsü ise ticari taksinin arka kapısına gelerek içeride bulunan yolcuyu kontrol ediyor.
Kaynak: İHA