'İyilik Bulaşıcıdır' Pikniği

Kumru Atatürk Ortaokulu tarafından başlatılan 'İyilik Bulaşıcıdır' projesi kapsamında düzenlenen pikniğe sevgi evlerinde kalan çocuklar katıldı.

Kumru Atatürk Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerinin 'İyilik Bulaşıcıdır' projesi içinde düzenlelen piknikte sevgi evlerinde kalan çocukların duygusal açıdan desteklenmeleri, onların dış dünyadan rol model alabilecekleri kişilerle birebir ilişki kurabilmeleri, sosyalleşmelerine katkı sağlanmasının amaçlandığı belirtildi.

Ünye Asarkaya Kent Ormanında piknik yapan sevgi çocuklarına Kumru Kaymakamı Deniz Kılınç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Evin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Acar , Kumru Atatürk Ortaokulu Müdürü Muhammet Aydın ile projede görevli öğrenciler eşlik etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Evin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projeye gerekli finansmanın okul öğretmen ve öğrencilerinin düzenlendiği kermes organizasyonlarından sağlandığını söyledi.

Kermeslerden elde edilen gelirlerle yuvada kalan çocuklara unutulması zor bir gün yaşatmak istediklerini ifade eden Evin, 'Yine bu projeye özel bir hastane ve gönüllü aileler de destek vermiş, yuvada kalan çoçukların hayalleri doğrultusunda çeşitli oyuncaklar alınmış, yüz boyama, masal kahramanlarıyla karşılaşma, eğitici oyunlar gibi etkinlikler yapılarak, onların yüreklerine dokunabilmek amaçlanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.' dedi.

Kaynak: AA