Gölcük'te Bilim Fuarı Açılışı

Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulunda TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Fuara, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı, Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Cahit Çetin, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Çetin, fuarın açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, 'TÜBİTAK’ın desteğiyle bu yıl ikincisini düzenlediğimiz TÜBİTAK 4006 bilim fuarın açılışının mutluluğunu yaşıyoruz. Hepimizin bildiği üzere bilim fuarları öğrenmeye istekli merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından biridir. Bu amaç doğrultusunda açılışı yapılacak.

Fuarımızda fen bilimleri alanında 16 proje, matematik alanında 4 proje olmak üzere toplam 20 proje 45 öğrencimiz 8 danışman öğretmenin nezaretinde özverili çalışmaları ortaya koydular.' dedi.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu da 'Gölcük Mecit Kavan Ortaokulumuz yaptığı başarılı çalışmaları ile adından çok söz ettirdi. İlçemizde tüm okullarımız başarılı olduğunu da biliyoruz. Bu başarılardan dolayı tüm okullarımızı tebrik ediyorum. Bugün burada açılan bilim fuarında emeği geçen herkese teşekkür ederim.' diye konuştu.

Daha sonra açılış kurdelesi kesilerek fuar gezildi.

Kaynak: AA