Esra Tüfenkci, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin eşi Esra Tüfenkci, Malatya'da şehit ailelerini ziyaret etti.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin eşi Esra Tüfenkci, Malatya'da şehit ailelerini ziyaret ederek, acılarını paylaştı.

Esra Tüfenkci, 18 Nisan'da Tunceli Pülümür'deki helikopter kazasında şehit düşen polis memurları Hasan Yıldırım ve Candaş Kaplan'ın ailelerini ziyaret etti.

Tüfenkci, şehit Hasan Yıldırım'ın annesi Mehlika Yıldırım ve babası Suat Yıldırım'a taziyelerini ileterek, acılarını paylaştı.

Tüfenkci, Şehit Candaş Kaplan'ın annesi Meryem Kaplan ve babası Mustafa Kaplan ile de görüştü, aileye taziyelerini iletti.

Afiş asmak için itfaiye aracının merdivenine çıktığı sırada minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden itfaiye eri Muhammet Mustafa Gökgöz’ün ailesine de taziye ziyaretinde bulunan Tüfenkci, Gökgöz'ün yakınlarıyla bir süre sohbet etti.

Tüfenkci, referandumda en fazla oyun çıktığı Kale ilçesini de ziyaret etti.

Tüfenkci'ye, Malatya Valisi Mustafa Toprak'ın eşi Selime Toprak, AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın eşi Hafize Gürkan da eşlik etti.

Esra Tüfenkci ve beraberindekilere Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir'in eşi Memnune Akdemir ev sahipliği yaptı.

Esra Tüfenkci ve beraberindekiler, ilçede hasta olan Abdullah Akdemir ve Kiraz Akdemir'e çiftini de ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Kaynak: AA