Çarşıbaşı Ortaokulunda Bilim Fuarı Açıldı

Çarşıbaşı Ortaokulunda, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

Açılışa, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Abdurrahman Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertan Usta, daire amirleri, şube müdürleri, okul müdürleri, idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Belediye Başkanı Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, fuarın önemine dikkati çekerek, 'Öğrenciler açısından çok önemli. Gerçekten hayal etmeyi geliştiriyor. Öğrencilerimizin ufkunu açıyor, güzel çalışmalar ortaya çıkıyor. Bundan dolayı Çarşıbaşı Ortaokulundaki öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.Güzel eserler ve çalışmalar ortaya koymuşlar.' diye konuştu.

Çarşıbaşı Ortaokulu Müdürü Tolga Mutlu ise fuarda emeği geçenlere teşekkür ederek, şöyle devam etti:

'TÜBİTAK desteğiyle hazırladığımız bilim fuarımızda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz büyük emek harcadılar. Öğrencilerimiz, öğretim programları ve kendi ilgileri doğrultusunda belirledikleri konular üzerinde, çeşitli alanlarda toplam 20 projeyi, 46 öğrencimiz 12 danışman öğretmenin nezaretinde, özverili çalışmaları sonucunda ortaya koydular. Emeği olan herkesi tebrik ediyorum ve katılan protokolümüze ve okul müdürlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.'

Konuşmaların ardından katılımcılar fuar alanını gezerek, projeleri inceledi.

Kaynak: AA