Beykoz Belediyesi'nde Vefa Geleneği Sürüyor

Beykoz Belediyesi emekli personeli “8’inci Geleneksel Vefa Yemeği”nde bir araya geldi. Kurumdan emekli olan personelin ağırlandığı buluşmada eski dostlar ve anılar yâd edildi.

Beykoz Belediyesi'nde Vefa Geleneği Sürüyor
Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ev sahipliğinde ilçeye hizmet eden 200 emekli personel ve ailelerinin ağırlandığı vefa yemeğinde bu yıl da hatırlanmanın mutluluğu yaşandı.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcıları, Salim Öztürk, Mahmut Gülbasar, Muharrem Kaşıtoğlu, Tacettin Aksu, Yakup Özbek, Beykoz’un ilk Belediye Başkanı Ali Zengin, başkan danışmanları, DİSK-Genel İş Sendikası İstanbul Anadolu Yakası 2 No’lu Şube Başkanı Nevzat Karataş ve BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube Başkan Yardımcısı Niyazi Karakoç iştirak ederek emekli personelin sevincine ortak oldu.

Beykoz sizin katkınızla gelişti”

Vefa buluşmasında emekli personele hitap eden Başkan Çelikbilek, “Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Beykoz yeşili, denizi ve ormanıyla İstanbul’un incisi hepiniz buraya yıllarca emek verip katkı sundunuz. Nezaket içerisinde birbirimizin hukukunu kollayarak ve destek vererek ilçemizi dünden bugüne gururla bu hale getirdik. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Beykoz kendi özelliklerini koruyarak modern bir ilçe olacak inşallah bunu hep birlikte göreceğiz. Vefat eden arkadaşlarımıza da Allah’tan rahmet, geride kalanlara aileleriyle birlikte hayırlı, sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Beykoz’un ilk Belediye Başkanı Ali Zengin, İstanbul Anadolu Yakası 2 No’lu Şube Başkanı Nevzat Karataş ve BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube Başkan Yardımcısı Bülent Yıldırım Başkan Yücel Çelikbilek’e vefa yemeği ve emekli personele verdiği değer için teşekkür etti.

Vefa yemeğine katılan emekli personelle yakından ilgilenen Başkan Çelikbilek, misafirlerini çeşitli hediyelerle uğurladı.
Kaynak: İHA