Başkan Mustafa Ak, Çorum Ve Amasya'yı Ziyaret Etti

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Çorum ve Amasya’ya ziyarette bulunarak, belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Başkan Mustafa Ak, Çorum Ve Amasya'yı Ziyaret Etti
Başkan Mustafa Ak beraberinde Belediye Meclis Üyelerinden oluşan bir heyetle önce Çorum’a gitti. Çorum Boğazkale’yi AK Partili milletvekilleri ile gezen Başkan Ak, daha sonra Ortaköy ilçesine geçti. Başkan Ak ve beraberindeki heyeti, Ortaköy Kaymakamı Mehmet Erdem ve Ortaköy Belediye Başkanı Taner İşbir karşıladı. Başkan İşbir, yaptığı konuşmada Ortaköy’ün tarihi, ekonomik durumu ve coğrafi konumunun yanı sıra belediye hizmetleri hakkında da bilgi verdi. İşbir, “Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Mustafa Ak’a ilçe halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Şapinuva, Örenyeri, İncesu Kanyonu ve ilçe merkezini gezerek Ortaköy ilçesinin tarihi ve doğal güzelliklerini görmüş olduklarını belirten Başkan Mustafa Ak ise, “Yapılan çalışmalar takdire şayandır. Belediye Başkanı Taner İşbir’i başarılı hizmetlerinden dolayı yürekten kutluyorum. Karşılıklı iş birliğimiz devam edecektir” diye konuştu.

Ardından Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile bir araya gelen Başkan Ak, yerel hizmetler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Daha sonra Amasya’ya geçen Başkan Ak, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir’i ziyaret etti. Görüşmenin ardından Başkan Ak ve Özdemir, Amasya Valisi Salih Işık, Tunceli Valisi Osman Kaymak ve Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay ile birlikte Amasya turuna çıktı. Sultan II. Bayezid’in kapı ağası Hüseyin Ağa tarafından yaptırılan Büyük Ağa Medresesi’ni de ziyaret eden Başkan Ak, genç hafızlarla da bir araya geldi.
Kaynak: İHA