Anneler Günü'ne Özel Ödüller Morhipo'da

Morhipo.com, Anneler Günü'ne birbirinden özel yarışma ve kampanyalarla hazırlanıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sosyal medya üzerinden paylaşırken kazandıran yarışmalar, hediye ve alışveriş çekleri Morhipo.com müşterilerini bekliyor.

Anneler Günü'ne özel annelerin öğütlerinden oluşan bir kutlama videosu da hazırlayan Morhipo.com, 'Bizim her zaman iyiliğimizi düşünen annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun' mesajını veriyor.

Morhipo.com'un Instagram üzerinden düzenlediği Anneler Günü yarışması, 'Anneler bizim her zaman iyiliğimizi ister' temasıyla gerçekleşiyor.

Kullanıcıların etkileşimlerini artırmayı hedefleyen yarışma ile Morhipo.com'un Instagram üzerinden paylaştığı videoyu beğenip annelerinden aldığı en önemli öğüdü paylaşan 3 kişi, 150 lira değerinde hediye çeki kazanıyor.

Anneler Günü haftası içinde düzenlenecek ikinci 'Beğen/Paylaş/Kazan' konseptli yarışma ise Twitter üzerinden kazandırıyor. Morhipo.com, yarışma kapsamında 4 ayrı günde 4 ayrı ürün hediye ediyor.

Facebook'ta düzenlenen yarışmada ise 'live video' özelliği kullanılıyor. Anneler Günü'nde 400 beğeni alan video sahipleri, 200 lira ve üzeri sezon alışverişlerinde 40 liralık hediye çeki kazanıyor.

Kaynak: AA