Aktif Bank'tan Passo Mobil Uygulaması

Aktif Bank'ın Passo mobil uygulaması sayesinde taraftarlar tüm bilet işlemlerini cep telefonlarından gerçekleştirebilecek.

Aktif Bank'ın Passo mobil uygulaması sayesinde taraftarlar tüm bilet işlemlerini cep telefonlarından yapabilecek.

Banka açıklamasına göre, Türkiye’nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası Aktif Bank, Passo mobil uygulamasının ilk aşamasını taraftarların kullanımına sundu. Android ve IOS işletim sistemli cihazlarda yer alacak olan Passo mobil uygulaması sayesinde taraftarlar tüm bilet işlemlerini yapabilecekler. Kullanıcılar bu uygulamayla hem bilet işlemlerini hem de Passolig kart işlemlerini kolayca tek bir platform çatısı altında dakikalar içerisinde gerçekleştirebilecekler. Ayrıca uygulamanın planlanan ikinci aşamasında, kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak birçok hizmetin de devreye alınması planlanıyor.

Uygulamayla bilet transferini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek olan kullanıcılar; Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarının canlı sonuçlarını takip edebilmek gibi birçok özellikten de faydalanabilecekler. Ayrıca uygulamayı yükleyen kullanıcılar, henüz satışa sunulmamış maç biletlerini de fikstür üzerinden takiplerine alarak, maç bileti satışa çıktığında bilgilendirilecekler.

- Passolig 2,8 milyon taraftara ulaştı

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, tüm kart ve biletleme ihtiyaçlarını tek bir mobil uygulama altında birleştirerek futbolseverlerin hayatını kolaylaştırmayı hedeflediklerini belirtti.

Hayata geçirdikleri yeni uygulamayla taraftarların Passolig ile aldıkları tüm hizmetleri cep telefonları üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmelerini amaçladıklarını bildiren Sümer şunları kaydetti:

'Şu ana kadar internet sitemiz üzerinden iki milyona yakın Passolig Kart başvurusu yapıldı. Bu başvuruların yüzde 50’si mobil cihazlar ile yapıldı. Bu göstergeler bize mobil uygulamaya ihtiyaç duyulduğunu işaret ediyordu. 2014 yılında hayata geçen Passolig uygulaması sonrasında Passolig kart sahibi taraftar sayısı 2,8 milyona ulaştı. Bu sezon sonuna kadar üç milyona yakın karta ulaşmayı hedefliyoruz. Bu uygulama sonrasında kart sayısındaki artışın hız kazanmasını bekliyoruz. Passo mobil uygulaması ile taraftarlar, kolay ve hızlı bir şekilde kart başvurusu, maç bileti alma, kart alma, kart yenileme, para yükleme, bilet süresini uzatma, bilet transferi ve kombineden maç bileti transferi gibi hizmetleri gerçekleştirebilecekler.'
Kaynak: AA