Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Şahin, Artvin'de

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ebubekir Şahin, Artvin Valisi Ömer Doğanay’ı ziyaret etti.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Artvin’e gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Şahin, Vali Doğanay’ı ziyaretinde yaptığı açıklamada, Aile Sosyal Destek Projesi'nde (ASDEP) görev alacak personellerin mülakatında komisyon başkanlığı yapacağını belirtti.

Aile ve Sosyal ve Politikalar İl Müdürlüğü'nü ziyaret ederek faaliyetlerini ve projelerini yerinde görmek istediğini vurgulayan Şahin, 'Aynı zamanda yarın ilde yapılacak olan Aile Sosyal Destek Projesi'nde görev alacak personellerin mülakatında komisyon başkanlığı yapacağım. Projede görev alacak personelleri arkadaşlarımızla birlikte haksızlığa, hukuksuzluğa mahal vermeden en iyi şekilde tespit edeceğiz.' dedi.

Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Doğanay ise, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı başta Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi olmak üzere diğer bağlı kuruluşlarda hizmetlerin aksamadan yürütüldüğünü kaydetti.

Ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Abdulkadir Abduşoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şentürk Ağırbaş da hazır bulundu.

Ziyaretin sonunda Vali Doğanay, kenti tanıtan fotoğraflardan oluşan plaketi Müsteşar Şahin’e hediye etti.

Kaynak: AA