Elbistan Hükümet Konağı Açıldı

Elbistan ilçesinde yapımı tamamlanan Hükumet Konağı düzenlenen törenle hizmete girdi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, açılışta yaptığı konuşmada, insanların doğduğu, büyüdüğü şehre dair hayalleri yoksa, rüyalarını o şehirde görmüyorsa, dertli de olamayacağını kaydetti.

Bu yüzden rüyalarını hala Elbistan'a dair gördüğünü dile getiren Ünal, şunları söyledi:

'Yapılan hizmetler yüce Allah'ın bu millete nasibidir. Biz sadece vesile oluyoruz. O yüzden bize çokça şükretmek yakışır. Rabbimizin üzerimizdeki nimetini devam ettirmesi için dua etmemiz gerekiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider bahşettiği için önümüzde dimdik yürüdüğü için yolumuzu açtığı için bugün 15 yılda Türkiye'yi temelden hizmet ve refahla donattığı için rabbimize şükrediyoruz. Polisevi olarak hizmet veren eski Hükümet Konağı şehir müzesi olacak. Çocuklarımız tarihini unutmasın, nereye ait olduklarını bilsinler, çocuklarımız gelişirken aidiyetlerini ve kimliklerini bilsinler diye. Geleceğe yürürken daha emin adımlarla yürüsünler istiyoruz.'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletin önüne yanlış bir şey getirmeyeceğini vurgulayan Ünal, 16 Nisan'ın önemli bir gün olduğunu belirterek, 'Elbistanlılara soruyorum? 15 yıl boyunca gecesini gündüzüne katan ve milletini aşkla seven, hizmetini sevda ile yapan evlatlarınız sizin önünüze yanlış birşey getirir mi? Getirmez. Şimdi biz 16 Nisan'da 15 yıllık tecrübemizle diyoruz ki, size bugüne kadar yaptığımız hizmetleri daha iyi yapmamız, 2023 hedeflerini gerçekleştirmemiz için devletin yönetimine dair bazı eksiklikleri tamamlamamız ve devletin ve hükümetin daha iyi çalışması için hükümetin daha kararlı daha hızlı adımlar atması için değişiklik teklifi getiriyoruz. O nedenle 16 Nisan'da tüm kalbimizle evet diyoruz.' ifadelerini kullandı.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun da yeni Hükumet Konağı'nın modern ve güzel bir mimariyle yapıldığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Akkoyun, Hükumet Konağı'nda Kaymakamlığın yanı sıra Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, İş Kur, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Nüfus Müdürlüğünün hizmet vereceğini kaydetti.

Kaynak: AA