Bakan Yardımcısı Coşkun Açıklaması 'İstikrarı Kalıcı Hale Getirmek İstiyoruz'

Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, “16 Nisan hem ülkemiz, hem de bölgemiz için tarihi bir fırsattır. AK Parti hükümetleriyle kazanılan istikrarı ve büyümeyi, yeni sistemle kalıcı hale getirmek istiyoruz” dedi.

Bakan Yardımcısı Coşkun Açıklaması 'İstikrarı Kalıcı Hale Getirmek İstiyoruz'
Kalkınma Bakan Yardımcısı Coşkun, beraberinde AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven ve parti teşkilatlarıyla Bingöl’ün Karlıova ilçesi ve bağlı köyleri ziyaret etti.

Etkili,verimli, hızlı işleyen bir sistemin gereklilikleri aktaran Bakan Yardımcısı Coşkun, referandumdan çıkacak sonucun ülke geleceği açısından son derece önemli olduğuna dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı adayının seçilebilmesi için toplumun geniş kesiminin desteğini alması gerektiğini ve böylece geniş temsiliyetli bir yürütmenin oluşacağını belirten Coşkun, seçilme yaşının 18’e düşürülmesi önerisinin de genç seçmenler adına önemli bir kazanım olacağını belirtti.

Doğu ve Güneydoğu bölgelerinin AK Parti hükümetleriyle hızlı bir şekilde kalkındığını belirten Coşkun;"Bu noktada istikrarlı bir yönetim kalkınma açısından mühim. Bu durumu kalıcı hale getirmek, referandum süreciyle doğrudan ilişkili.16 Nisan hem ülkemiz, hem de bölgemiz için tarihi bir fırsattır. AK Parti hükümetleriyle kazanılan istikrarı ve büyümeyi, yeni sistemle kalıcı hale getirmek istiyoruz"diye konuştu.

Kaynak: İHA