Salihli'de Şehit Aileleri Unutulmadı

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yılı ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Polis Lokalinde şehit polis yakınlarına ve emekli polislere yemek verildi.

Salihli'de Şehit Aileleri Unutulmadı
Yemeğe ilçe Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, Asayiş Büro Amir Vekili Sercan Akarsu, Polis Merkezi Amir Vekili Mustafa Yıldırım, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amir Vekili Samet Taştan, İlçe Emniyet Trafik Tescil Denetleme Büro Amir Vekili Mustafa İpek ile polisler, şehit aileleri ve emekli polisler katıldı.

Yemekte konuşan İlçe Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Türk Polis Teşkilatının 172’nci kuruluş yılı ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kaymakam Çelenkoğlu, “Bizler için sizlerin değerini ve önemini anlatmaya gerek yok. Sizler ki sevdiklerinizi belki de en güzel çağlarında kendi ellerinizle toprağa verdiniz. Bizler her zaman sizin yanınızdayız” dedi.

Kaynak: İHA