MHP'li Depboylu Didim'de Ziyaretlerde Bulundu

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, referandum çalışmaları kapsamında geldiği Didim’de ziyaretlerde bulundu.

MHP'li Depboylu Didim'de Ziyaretlerde Bulundu
MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, referandum çalışmaları kapsamında geldiği Didim’de ziyaretlerde bulundu. Depboylu, MHP Didim İlçe Başkanı Levent İlter ve yönetim kurulu üyeleriyle ilk olarak Didim Kaymakamı İskender Yönden’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Depboylu Didim Ticaret Odasını ziyaret etti. Depboylu ve beraberindeki heyeti Oda Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Mehmet Urgancı ile Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım ve oda yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette 16 Nisan’daki referandumda neden evet verilmesi konusunda bilgiler aktarıldı.

MHP heyeti daha sonra Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret etti. MHP’li Depboylu ve beraberindekileri Oda Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ile yönetim ve denetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette Oda çalışmaları konusunda Başkan Pektaşoğlu bilgi verirken, Depboylu’da neden evet oyu verilmesi noktasında görüşlerini dile getirdi.

MHP’li Depboylu ve MHP heyeti ardından Didim Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti. MHP heyetini Kooperatif Başkan yardımcısı Kadir Mirza ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı. Kooperatif ziyaretinde de Didim’deki referandum çalışmaları ele alındı.

MHP’li Depboylu Didim ziyaretinde Efeler Mahalle Muhtarı M. Emin Öztürk ile Didim Muharip Gaziler Derneğini de ziyaretlerde bulundu.
Kaynak: İHA