Kaymakam Zadeleroğlu Köy Gezilerine Devam Ediyor

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Kaymakamı Murat Zadeleroğlu köy gezileri kapsamında Belören Kasabası, Yukarı Nasırlı ve Gedikli Köylerini ziyaret etti.

Kaymakam Zadeleroğlu Köy Gezilerine Devam Ediyor
Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serdar Atakan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Yazı İşleri Müdürü Sait Özdemir, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Hüseyin Bilik, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Şaşmaz, İlçe Sağlık Müdürü Davut Kıskaç, Sosyal Hizmetler Müdürü Arif Özdemir, Gölbaşı Müftüsü Selami Sayın ile birlikte köy gezileri kapsamında önce Belören Kasabasını ziyaret etti.

Kaymakam Murat Zadeleroğlu burada vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Ardından Belören İlk ve Ortaokulu ile Belören Lisesini ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet eden Zadeleroğlu, yapımı devam eden 12 derslik lise binasının inşaat çalışmalarını hakkında Okul Müdürü Abdullah Özbay’dan bilgi aldı.

Belören ziyaretinin ardından Yukarı Nasırlı ve gedikli köylerini ziyaret eden Zadeleroğlu İlk ve Ortaokulu ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Kaynak: İHA