Fatih'te Uyuşturucu Operasyonu Açıklaması 18 Gözaltı

Fatih’te polis helikopteri ve 150 polisin katıldığı uyuşturucu operasyonunda 18 şüpheli gözaltına alınırken, çeşitli miktarda çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi. Operasyon anı ise saniye saniye kameralara yansıdı.

Fatih'te Uyuşturucu Operasyonu Açıklaması 18 Gözaltı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatih’e bağlı Karagümrük Mahallesi’nde torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Operasyona polis helikopteri, özel harekat ekipleri ile birlikte 150 polis katıldı.

Özel harekat polislerinin de çevre emniyeti alarak girdiği adreslerde narkotik dedektör köpekleri de arama yaptı. Operasyon kapsamında 18 şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda esrar, bonzai, ectacsy hap ve hassas terazi ele geçirildi. Operasyon anı ise an be an kameraya yansıdı.

Operasyon anı kamerada

Görüntülerde, polis ekipleri tespit edilen adreslere baskın düzenliyor. Adreslerde bulunan şüpheliler kelepçelenerek, gözaltına alınıyor. Polis ekipleri narkotik köpekleri eşliğinde adreslerde arama yapıyor. Mahalle sakinlerinin evlerinin pencerelerinden operasyonu izlediği görülürken, polis ekipleri tarafından zulalanan uyuşturucular ele geçiriliyor. Operasyon kapsamında polis helikopterinin de operasyona destek verdiği görülüyor.

Gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

(Tugay Saday/İHA)
Kaynak: İHA