Eski Kaymakamı Özgür Körükçü'nün Vefatı Günyüzü'nde Üzüntü Yaşattı

Bir dönem Eskişehir’in Günyüzü İlçe Kaymakamlığı da yapan Niğde Vali Yardımcısı Özgür Körükçü hayatını kaybetmesi ilçede büyük üzüntü yaşattı.

Eski Kaymakamı Özgür Körükçü'nün Vefatı Günyüzü'nde Üzüntü Yaşattı
Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ameliyat olan 42 yaşındaki Özgür Körükçü, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 2014 Ekim ayında Niğde’de Vali yardımcılığı görevine başlayan Körükçü, evli ve 1 çocuk babasıydı. Vali yardımcısı Körükçü’nün cenazesi Nevşehir’in Avanos ilçesinde toprağa verildi.

Günyüzü’de 1995’li yıllarda İlçe Kaymakamlığı yapan Körükçü’nün vefatı, bir dönem beraber görev yaptığı mesai arkadaşları ve ilçe halkı arasında büyük üzüntü yaşattı.

1975 Yılı Nevşehir Avanos doğumlu olan Özgür Körükçü, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi’ni bitirdikten sonra 1998 yılında açılan sınavla Kaymakamlık mesleğine adım atmıştı. Körükçü; sırasıyla Konya-Bozkır,Bursa-Yenişehir,Rize-Çamlıhemşin ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Özgür Körükçü, Eskişehir-Günyüzü, Muş-Varto, Bingöl-Genç ve Ordu-Kumru ilçelerinde Kaymakamlık görevlerini yürüttü. Körükçü, 2008 yılı Atama Kararnamesi ile İçel-Aydıncık ilçesine, 2014 yılında da Niğde Vali Yardımcılığına atanmıştı.
Kaynak: İHA