Başkan Üzülmez, Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetimini Ağırladı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Başkan Üzülmez, Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetimini Ağırladı
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ziyaretine gelen Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası yönetimiyle gündemi değerlendirip, Kartepedeki çalışmaları anlattı. Kartepe’ye değer katacak fikirlere her zaman açık olduğunu belirten Başkan Üzülmez, ziyaretçilerinin görüş ve önerilerini de dikkatle dinledi.

Misafirleriyle yakından ilgilenen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepe’de nüfusumuz 120 binlere dayanmış durumda, geçiş noktasında bulunduğumuz için daha fazla nüfusa hizmet veriyoruz. Teknik olarak büyümemiz gerekiyor. İMO kentimizin modern şehircilik anlayışına uygun, planlı ve estetik olarak büyümesi açısından en önemli meslek odalarımızdan biri. Genç Başkan Tolga OK ve yönetimi heyecanla, şevkle çalışıyorlar ve güzel işlere imza atıyorlar. Kentimize, ilçemize fayda sağlayacak tüm çalışmalarda kendilerine destek olmaya hazır, görüş ve önerilerine de açığız. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA