Başkan Gürsoy'dan Başarılı Atlete Ödül

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Antalya ve Muğla’da düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonalarında birinci olan Umut Beşkardeş’i ödüllendirdi.

Başkan Gürsoy'dan Başarılı Atlete Ödül
Ocak ayında Antalya’da, 23-24 Mart 2017 tarihlerinde ise Muğla’da düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonasına katılan Bitlis Ziya Eren Spor Lisesi üçüncü sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Umut Beşkardeş, 800 ve 1500 metre yarışlarında Türkiye birinciliği elde etmişti. Başarılı atlet Umut Beşkardeş, ailesinin yanı sıra antrenörü Hıdır Aydın, Bitlis Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Burhanettin Avşar, Adilcevaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Emrah Ertoğan ve Bitlis Ziya Eren Spor Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Acar ile birlikte Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti. Umut’un başarılarından dolayı gurur duyduklarını ifade eden Başkan Gürsoy, Umut’u yarım altın ile ödüllendirdi.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Umut’un başarılı bir sporcu olduğunu ifade ederek, “Umut, katıldığı yarışmalarda Türkiye birincilikleri elde ederek bizleri gururlandırdı. İnşallah bundan böyle antrenörünün ve ailesinin destekleriyle daha iyi gelerek kendisini Avrupa’daki müsabakalarda da görmek istiyoruz. Umut’un daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Çünkü kendisinde bu azmi görüyorum. Başarılarından dolayı kendisini, antrenörünü ve ailesini kutluyorum” dedi

Türkiye birincisi atlet Umut Beşkardeş, daha sonra Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman’ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Karaman, başarılarından dolayı Umut’u kutladı.
Kaynak: İHA