Açıköğretim Sistemi Öğrencileri İle Öğretim Elemanları Dostluk Maçında Buluştu

Açıköğretim Sistemi öğrencileri ile öğretim elemanları dostluk maçında buluştu

Açıköğretim Sistemi Öğrencileri İle Öğretim Elemanları Dostluk Maçında Buluştu
Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi öğrencileriyle farklı illerde ve platformlarda bir araya gelemeye devam ediyor. Bu kapsamda 6 Nisan Perşembe günü Şanlıurfa’da düzenlenen “Açıköğretim Sistemi Başarı Belgesi Takdim Töreni”nin ardından ise Açıköğretim Sistemi öğrencileri ile öğretim elemanları dostluk maçında buluştu. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın da katılım gösterdiği ve çekişmeli geçen dostluk maçı 6-6’lık skorla sona erdi.

Maçın ardından düşüncelerini dile getiren Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Açıköğretim Sistemi öğrencileriyle farklı etkinliklerle bir araya gelmeyi amaçladıklarını belirtti.

Rektör Gündoğan ayrıca, bundan sonraki başarı belgesi takdim törenlerinde, ağaç dikim etkinliği gibi bu tür sportif faaliyetlerle de öğrencilerle bir araya geleceklerini ifade etti.

Maç sonrası duygularını ifade eden öğrenciler ise başta Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan olmak üzere öğretim elemanlarını böyle bir maçta görmüş olmaktan dolayı yaşadıkları şaşkınlığı dile getirdiler. Ayrıca maçta hocaların sergilediği azami çabayı da takdir ettiklerini sözlerine eklediler.
Kaynak: İHA