Yüksekova Belediyesi Araç Filosunu Genişletiyor

HAKKARİ – Hakkari’nin Yüksekova Belediyesi; 1 kepçe, 3 otobüs ve çift kabinli 1 pikap olmak üzere 5 yeni araç alarak filosunu genişletti.

Yüksekova Belediyesi Araç Filosunu Genişletiyor
Yüksekova Belediyesi, ilçeye daha hızlı ve etkin hizmet götürmek amacıyla araç filosunda eksik olan araçları tamamlamayı hedefliyor. Sürekli araç filosuna yeni araçlar ekleyen Yüksekova Belediyesi, hizmetlerde kullanılmak üzere 1 kepçe, 3 otobüs ve çift kabinli 1 pikap olmak üzere 5 yeni araç daha aldı. Özellikle alınan otobüslerle şehir içi yolcu taşımacılığında etkin rol alacak.

Vatandaşlara hizmet anlamında gerekli tüm adımların atılacağını belirten Yüksekova Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, “Alınan araçlarımız halkımızın rahat etmesi içindir. Yeni aldığımız iş makineleri olsun, toplu taşıma araçlarımız olsun, bunlar halkımıza rahat nefes aldıracak inşallah. Özellikle daha programlı çalışacak olan toplu taşıma araçlarımız, halkımıza daha etkin hizmet verecek. Başlatmış olduğumuz hizmet atağında eksikliklerimizi giderip halkımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Daha önceden belirttiğimiz gibi amacımız halkımıza hizmet. Halkımız bu hizmetin çok daha iyisine layık. Yeni araçlarımız hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA