Tüm İşçi Emeklileri Dul Ve Yetimleri Derneği Tarsus Şube Başkanı Gözener Açıklaması

'Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan, bize verdiği sözü tuttu, Tarsus'un Kaleburcu mevkisinde emekliler için yapılması planlanan arsanın tapusu TOKİ'ye devredildi'.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Tarsus Şube Başkanı Mehmet Bülent Gözener, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın, kendilerine verdiği sözü tutarak, Tarsus'un Kaleburcu mevkisinde emekliler için yapılması planlanan arsanın tapusunun TOKİ'ye devredildiğini söyledi.

Gözener, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, bir süre önce kendilerini ziyaret eden Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın, bu ziyaret sırasında işçi emeklileri için toplu konut yaptıracaklarını ve bu konudaki belirlenen arsanın önümüzdeki günlerde Milli Emlak Müdürlüğü'nden TOKİ'ye devredileceğinin sözünü verdiğini anımsattı.

Elvan'ın verdiği sözü yerine getirdiğini aktaran Gözener, 'Tarsus Kaleburcu Mahallesi'nde talebini derneğimizin yapmış olduğu hazineye ait olan arsaların 33 tane parselin 20 tanesi 180 dönüm arsa Milli Emlak'tan, TOKİ'ye bedelsiz olarak tapusu devredildi.' dedi.

Gözener, ev sahibi olmak için kendilerine başvuruda bulunan 2 bin 500 emeklinin başvurularını aldıklarını, şimdi ise bir an önce konutların yapımına başlanmasını sabırsızlıkla beklediklerini sözlerin ekledi.
Kaynak: AA