Tekcan 'Muhtarlarımız Adına Cumhurbaşkanımıza Teşekkür Ediyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beştepe’de düzenlediği 37’nci muhtarlar toplantısında katılan Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Oğuz Tekcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara iki önemli müjde verdiğini söyleyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a "Muhtarlarımız adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Tekcan 'Muhtarlarımız Adına Cumhurbaşkanımıza Teşekkür Ediyoruz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlediği 37. Muhtarlar Toplantısına Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Tekcan ve Erzincan’dan çok sayıda Muhtar katıldı.

Yapılan toplantı hakkında bir açıklama yapan Başkan Tekcan, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Konfederasyon, federasyon, dernek başkanları ve muhtarlarımızın katıldığı toplantıda Sayın Cumhurbaşkanımız muhtarlarımızı ilgilendiren iki önemli açıklamada bulunduğunu söyleyerek, Bunlardan birincisi, Sosyal güvencesi olmayan muhtarlarımızın Sosyal güvenlik primlerinin devlet tarafından yatırılması, ikincisi ise muhtarlarımızın muhtarlığı bıraktıktan sonra silah ruhsatı harç bedelinin kaldırılması biz muhtarları fazlasıyla memnun etmiştir. Bu iki müjdeyi bizlere veren Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA