Kaymakam Nasır Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Kaymakam Nasır, Değirmenlik Mahallesi'nde Mahalle Muhtarı İsmail Özkan ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallede bulunan engelli ve yaşlı vatandaşları ziyaret eden Nasır, daha sonra Süleymaniye Mahallesi'ne geçerek Mahalle Muhtarı Ali Öz ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Yaşlı vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını tespit eden Nasır, 'Devletimiz her zaman vatandaşın yanındadır. Bizler vatandaşa hizmet için buradayız. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözümü konusunda elimizden geleni yapmaya hazırız.' dedi.

Süleymaniye Mahallesi'nde bulunan ve 7 yıl önce açılan, kültür varlıklarının sergilendiği müzeyi gezen Nasır, mahalle muhtarından müzeyle ilgili bilgi aldı.

Kaymakam Nasır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akseki'de daha önce köy olan mahallelere ziyaretlerine devam ettiğini söyledi. Bugüne kadar 13 mahalleyi ziyaret ettiklerini belirten Nasır, '41 mahallemize tek tek giderek vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek sorunları gidereceğiz.' diye konuştu.

Kaynak: AA