Kaymakam Çetin Halkla Bir Araya Geldi

Muş’un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, ilçe merkezindeki bir kahvehanede bir araya geldiği vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kaymakam Çetin Halkla Bir Araya Geldi
Mehmet Nuri Çetin, beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Sait Yetkiner ile bir kahvehanede vatandaşlarla oturup hem çay içti hem de sorun ve taleplerini dinledi. İlçede yaşayan herkesin sıkıntılarını, dilek ve temennilerini aracısız dinlemek ve sıkıntılarına mevzuat çerçevesinde çözüm bulmaya çalıştıklarını söyleyen Çetin, "Vatandaşlarımızın artık kendi işinde ve aşında olduğunu ve devletimizden beklentilerini rahatlıkla anlattığını gördük. Bu da ilçemizde yaşayan dar gelirli ailelerin kendilerini daha rahat bir şekilde ifade etmesine vesile oldu. Kaymakamlığımız imkanları ve mevzuatlarımızın ön gördüğü çerçevede ilçemizde yaşayan dar gelirli tüm vatandaşlarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız artık rahat bir şekilde iş isteme imkanına kavuştukları içinde gayet mutlu olduklarını gördük. Artık devletin her zaman kendilerinin yanında olduklarını dile getiriyorlar" dedi.



"Kapılarımız herkese sonuna kadar açık"

Tüm kamu kurum ve kuruluş kapılarının ilçede yaşayan herkese sonuna kadar açık olduğunu kaydeden Çetin, "İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza bunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının kapıları onlara sonuna kadar açıktır. Devletin yanında olan tüm vatandaşların kaymakamlık makamı olarak her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Göreve geldiğim günden beri ilçemizin huzuru ve kardeşliği için elimden gelen tüm gayreti gösterdim ve her daim göstermeye de devam edeceğim. İlçemizde huzurumuzu ve refahımızı bozacak hiç kimseye aman vermeyelim. Allah huzurumuzu ve refahımızı daim etsin" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA