Gelibolu'dan Kısa Kısa

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Tekinsoy, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar'ı ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Cengiz Tekinsoy, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar'ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, konuk heyetin Saroz Körfezi Özel Çevre Koruma Bölgesi (ÖÇKB) alanında yaptığı inceleme görüşüldü.

Görüşmede Kavakköy Beldesi, Güneyli, Yeniköy, Ocaklı, Koruköy, Bolayır köylerinin imar planları, alt ve üstyapı yatırımları hakkında inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Ziyarete Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Oklan, Yatırım ve Projeler Dairesi Başkanı Mustafa Kolçak, Araştırma ve Tescil Dairesi Başkanı Ahmet Demirtaş katıldı.

- Gelibolu Kur'an Kursları Bilgi Yarışması

Gelibolu Müftülüğüne bağlı olarak eğitimlerini devam ettiren Kur'an kursları arasında bilgi yarışması düzenledi.

Öğrencilerin arasındaki iletişimi kuvvetlendirmeleri, birlik ve beraberliklerini pekiştirmeleri ve bilgi paylaşımında bulunmaları adına düzenlenen yarışma Gazi Süleyman Paşa Camisi'nde yapıldı.

Yarışmaya katılan öğrencilere itikat, ibadet, ahlak, siyer ve genel kültür konularından toplam 10 soru soruldu.

Birinciliği Aile Destek Merkezi Kur'an kursu öğrencileri alırken, ikinciliği Güneyli Köyü Kur'an kursu ve üçüncülüğü de diğer kurs öğrencileri paylaştı.
Kaynak: AA