Erdemli Sosyal Yardımlaşma'dan Muhtaçlara Şefkat Eli

Erdemli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı şehit ailelerinin yanında olurken, ihtiyaç sahibi vatandaşlara da destek oluyor.

Erdemli Sosyal Yardımlaşma'dan Muhtaçlara Şefkat Eli
1998 yılında şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Recep Ateş’in annesi 86 yaşındaki Ayşe Ateş’in gününün büyük bölümünü yatarak geçirmesi üzerine Erdemli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı şehit annesine hasta yatağı temin etti.

Ortopedik havalı yatağın kurulumunun yapılarak teslim edilmesinin ardından büyük mutluluk yaşayan şehit annesi Ayşe Ateş, "Allah devletimizden razı olsun, güç ve kuvvet versin" dedi.

Erdemli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ilçede evi yanan bir aileye de destek oldu. İlçeye bağlı Koyuncu Mahallesi Aybala Sokakta evi yanan Yılmaz ailesine televizyon ve çekyat alınarak teslim edildi.

Evlerinde çıkan yangınla büyük üzüntü yaşadıklarını anlatan Fatma Yılmaz, gelen destekle moral bulduklarını belirterek, "Yardım eli uzatan devletimizden Allah razı olsun, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Eski sahil beledesi Kocahasanlı’da ise yeni evlenecek olan bir çifte buzdolabı ve set üstü ocak, felçli bir hasta için de ortopedik yatak temin edilerek teslimi yapıldı.
Kaynak: İHA