Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “Otlar kurumasın diye para toplayanlar, İdlib’teki çocuklara ses çıkarmıyor” dedi.

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Açıklaması
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Talas Belediyesi tarafından yaptırılan Kadın Kültür ve Spor Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

Törende konuşan Bakan Özhaseki, gündemi değerlendirdi. Özhaseki, “Türkiye son yılların en büyük belaları ile karşı karşıya kaldı. Çünkü Türkiye kendi gönül coğrafyasının lideri bir ülkedir. Bizimle aynı hissiyatı taşıyan herkes Türkiye’yi lider bilir. Çünkü ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyen kimse yok. Biz dünyanın vicdanı olduğumuz için dikkat çekiyoruz. Bundan dolayı Türkiye’nin güçlenmesini istemiyorlar. Önce PKK’yı beslediler, sonrada FETÖ’yü evin içinde beslediler. Kara oğlanları getirip İstiklal Marşı okutuyorlar ve hepimiz ağlıyoruz. Sonradan bunlarında gerçek yüzü ortaya çıktı. Sonrada DAEŞ ortaya çıktı. Bu proje bir örgüttür. DAEŞ İslam’dan uzaklaştırma hareketidir. 2015 yılında koalisyon olacak ümidiyle PKK azdı. Biz bunları her yerden temizledik. Bunlardan korkacak kimse yok. Oralardan asla taviz vermeyiz ve gitmeye, hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Avrupa’nın ikiyüzlü olduğunu dile getiren Bakan Özhaseki, “Batı’da biraz insan olsa İdlib’deki yavrulara bakıp vicdan azabı çekerler ama çıt yok. Ufak kınamalar ile geçiştirmeye çalışıyorlar. Otlar kurumasın diye para toplayanlar, dün yüzlerce çocuk öldü. Niçin iki kelam etmezsiniz. Bunlar ikiyüzlü. Biz bunları gerçek yüzlerini gördük” dedi.

Kaynak: İHA