Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Yegin: 'Vatandaşımızla, işverenimizle, çalışanımızla evinde iş yerinde bir araya gelmek üzere programlarımızın ikinci turuna başladık'.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, Bitlis'te iş adamlarıyla bir araya geldi.

'Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı' kapsamında Bitlis'in Tatvan ilçesine gelen Yegin, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıya katıldı.

Yegin, toplantı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Vatandaşın ayağına giden hükümet anlayışının bir örneği' olarak Bitlis'te bulunduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'milli seferberlik' çağrısının ardından çalışmalara hemen başladıklarını anlatan Yegin, şöyle konuştu:

'Bakanlık olarak milli seferberlik ilan ettik. Bakanlığımız 12-13 ekip kurmak suretiyle bütün üst düzey yöneticilerimizi 81 ile göndererek, buralarda ticaret ve sanayi odalarımızla, çalışanlarımızla, eczacılarımızla, emeklilerimizle velhasıl bütün muhatapları ile evinde iş yerinde bir dizi programlar tertipledi. Bu programlardan aldığımız izlenimler, politika üretim süreçlerine vatandaşlarımız ve muhataplarımızın katkıları oldu. Cumhurbaşkanımızın istihdam seferberliğinden sonra da yeni bir istihdam teşviki açıklaması oldu. Vatandaşımızla, işverenimizle çalışanımızla evinde iş yerinde bir araya gelmek üzere programlarımızın ikinci turuna başladık.'
Kaynak: AA