Bursa'ya 160 Yataklı Yeni Hastane

BURSA –Bursa’nın en köklü özel sağlık kuruluşlarından biri olan Bursa Hayat Hastanesi, yeni yatırımlarla geleceğe emin adımlarla hazırlanıyor. Kuruluşunun 40. yıldönümünü kutlamaya hazırlanan Bursa Hayat Hastanesi yeni yılda yeni hastane ile hizmet verecek. Osmangazi ilçesindeki 160 yatak kapasiteli yeni hastane inşaatının Kasım ayında tamamlanacağını belirten Dr. Ahmet Özkul, Nilüfer ilçesinde de bünyelerine dahil ettikleri bir tıp merkezinin Hayat Tıp Merkezi adıyla hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Bursa'ya 160 Yataklı Yeni Hastane
Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Ahmet Özkul ve Başhekim Dr.Fatih Özkul, İhlas Haber Ajansı Bursa Bölge Müdürü İhsan Altıkardeş’i ziyaret etti. 40 yıldır hizmet verdikleri sektörde hasta memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını belirten Dr. Ahmet Özkul, “Hastanenin 1978 kuruluş yılını hatırlıyorum. 40 senedir çalışıyorum ve her sabah saat 08:00 de hastanedeyim. Hastaları kapıda karşılarım ve onlarla yakından ilgilenirim. Onların yüzünde oluşturacağımız tebessüm bizim en büyük mutluluk kaynağımız. Bizim sağlık hizmetine bakış açımız bu” dedi.



160 yataklı yeni hastane

Hayat Hastanesi olarak yeni yapılanma sürecinde aile fertlerini hastane yönetimine dahil ettiklerini belirten Özkul, yeni dönemde oğlu Dr.Fatih Özkul’un hastane başhekimliği, kızı Betül Kabalar’ın ise hastane genel müdürlüğü görevlerini üstlendiğini söyledi.



Osmangazi İlçesi Ankara Caddesi üzerinde, Büyükşehir Belediyesi karşısında yapımı devam eden 160 yataklı yeni hastanenin inşaatının yüzde 70’inin tamamlandığını belirten Özkul, “İnşaatın Kasım gibi tamamlanmasını bekliyoruz. Yeni yılla birlikte yeni hastanemizde hizmet vermeye başlayacağız" dedi.

Özkul, her branştan doktorun görev yapacağı yeni hastanede 4 ayrı yoğun bakım ünitesi, 7 ameliyathane, 40 yoğun bakım yatağı,4 bin metrekare kapalı alana sahip 2 katlı otoparkın bulunacağını söyledi.



Nilüfer’e yeni Hayat

Ayrıca, Nilüfer ilçesindeki bir tıp merkezini de bünyelerine dahil ettiklerini açıklayan Ahmet Özkul, FSM Köprüsü Beşevler girişindeki tıp merkezinin önümüzdeki günlerden itibaren Hayat Tıp Merkezi adıyla hizmet vereceğini dile getirdi. 13 kişilik doktor kadrosunun görev yapacağı 700 metrekarelik tıp merkezinde tüm branş dallarının bulunacağını belirten Özkul, “Hayat farkı Nilüfer’de hissedilecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA