Bu Ders Herkese Örnek Olsun

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde ortak seçmeli ders olarak verilen Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük dersi kapsamında toplanan kıyafetler, kampüs içinde yer alan Dostel Paylaşım Pazarı’nda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Bu Ders Herkese Örnek Olsun
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde ortak seçmeli ders olarak verilen Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük dersi kapsamında toplanan kıyafetler öğrenciler tarafından çamaşır makinelerde yıkanıyor, ütüleri yapıldıktan sonra tek tek askılıklara asılıp temiz bir şekilde ihtiyaç sahiplerine sunuluyor.

Konu hakkında açıklama yapan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Öğrenci Kulüpleri ve Sosyal Merkez binasının içinde 36 nolu odada yer alan Dostel Paylaşım Pazarı’ndan ihtiyaç sahibi öğrenci, personel ve yakınları ücretsiz olarak faydalanabileceğini belirtti.

Taş, “7’den 70’e her yaşa uygun kıyafetin bulunduğu odada kıyafetlerin rahatlıkla denenebilmesi için aynalı soyunma kabinleri yer alıyor. Kullanmadıkları ihtiyaç fazlası kıyafetleri vererek projeye destek olmak isteyenler, Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük dersi hocaları Okt. Atike Yılmaz ve Yrd. Doç. Dr. Atıl Taşer ile iletişime geçebilir veya eşyaları Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Spor Salonu yetkililerine teslim edebilirler. Hizmetten faydalanmak isteyenler ise mesai saatleri içerisinde Spor Salonu yetkililerine başvurup Dostel Paylaşım Pazarı’ndan diledikleri kıyafetleri alabilirler. Proje kapsamında toplanan kıyafetler dönem sonunda Bilecik’te yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere ilgili kamu kurumlarına verilecek” dedi.

Kaynak: İHA