Başkan Yemenici, Referandumu Anlatıyor

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, AK Parti ilçe yönetimi ile birlikte referandum çalışmalarında kıraathaneleri gezerek vatandaşa neden Evet’i anlatıyor.

Başkan Yemenici, Referandumu Anlatıyor
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici çok sayıda cadde ve sokağı dolaşıyor, ev ziyareti gerçekleştiriyor. Orhangazi Mahallesi kahvesinde toplantı düzenledi.

Katıldığı ev toplantılarında yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Yemenici, toplantının konusunu ise genel siyasi söylemler üzerine değil, doğrudan referandum maddeleri üzerine yoğunlaştırıyor.

18 maddeyi tek tek açıklayan Başkan Yemenici, vatandaşların kafasına takılan soruları ise detaylı bir biçimde anlatıyor. 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmalarına yönelik olarak Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, "Durmak yok. Milletimizle buluşmaya, Anayasa maddelerinin ve yeni sistemin ülkemize neler kazandıracağını anlatmaya devam ediyoruz. kahvehane toplantısı gerçekleştirdik. Milletimiz, karalama, iftira ve yalan dolu propaganda yapanlara kesinlikle kulak asmıyor ve nasıl yönetilmek istediğine kendisinin karar vereceğini söylüyor. Durmak yok, çalışmaya devam. Kararımız Evet" dedi.

Kaynak: İHA