Adana'nın En Büyük Kültür Merkezi Açılıyor

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Adanalı vatandaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cuma günü saat 16.30 yapılacak olan toplu açılış örenine davet etti. Açılışı yapılacak olan yerler arasında Adana’nın en büyük kültür merkezi olan Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nin de olacağını belirten Başkan Çelikcan "Kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan toplu açılışlara katılmak üzere Cuma günü saat 16.30’da İstasyon Meydanı’nda vatandaşlarımıza hitap edecektir. Bu anlamlı günde tüm vatandaşlarımızı Adana İstasyon Meydanı’na davet ediyorum" dedi.

Adana'nın En Büyük Kültür Merkezi Açılıyor
AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana liderine her zaman sahip çıktığını belirten Başkan Çelikcan, "Cuma günü saat 16.30’da İstasyon Meydanı’nda yapılacak olan toplu açılış töreninde, vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımızı büyük bir coşkuyla karşılayacaktır. Hizmete açacağı eserlerin Adanamıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diyerek bütün herkesi İstasyon Meydanı’nda yapılacak olan açılış törenine davet etti.

Yüreğir Belediyesi’nden Adana’nın en büyük kültür merkezi

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Yüreğir Belediyesi tarafından yaptırılan Adana’nın en büyüğü olan Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’ni de açacağını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "Adana’ya değer katan bir eser olan Yüreğir Kültür Merkezi bin kişilik konferans salonu ve 2 adet 200 kişilik çok amaçlı salondan oluşuyor. Yüreğir Kültür Merkezi Adana’da sosyal ve kültürel açıdan önemli bir eksikliği giderecektir. Bu eserimizin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışının yapılacak olması bizim için de övünç kaynağıdır" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA