Tütüncü'den Referandum Çalışması

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesinde mahallelerde yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi anlatmaya devam ediyor.

Tütüncü'den Referandum Çalışması
Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, 16 Nisan’da yapılacak referandum için bir ay önce başladığı vatandaşlara bilgilendirme buluşmaları mesaisine ara vermeden devam ediyor. AK Parti Kepez ilçe Teşkilatı’nın hazırladığı programa göre hareket eden Başkan Tütüncü, partililer ve meclis üyeleri ile birlikte mahalle mahalle geziyor. Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni ev toplantılarında anlatan Tütüncü, bu yeniliklerle ilgili açıklamalar yapıyor, gerekliliğini anlatıyor, merak edilenleri yanıtlıyor.

Doğru bilgilendirme yapıyor

Her gün ortalama 2- 3 mahalledeki 3’er ev ziyareti gerçekleştiren Tütüncü, getirilmek istenen yeniliklerin ilçe halkı nezdinde doğru anlaşılmasını sağlıyor. Emek, Karşıyaka ve Göksu Mahallelerine giden Tütüncü, belediyesiyle ilgili beklentileri birebir dinleme fırsatı buluyor. Belediyesinin yaptığı yeni hizmetleri de anlatan Tütüncü, vatandaşların partisinden ve belediyesinden beklentileri karşılıyor.

Evet oyu istiyor

Bu seçimin bir memleket meselesi olduğunun altını çizen Tütüncü, referandumdan neden ‘evet’ oylarının çıkması gerektiğini tüm ayrıntılarıyla dile getiriyor. İçerde ve dışarıda Türkiye’nin güçlenmesini istemeyenlerin olduğunu hatırlatan Tütüncü, “Bir taraftan terör örgütleri diğer taraftan başka devletlerin maşası yapılanmalar devletimize musallat olmuşlardır. Darbe girişimi oldu. Meclisimizi bombaladılar, milletin silahlarını millete çevirdiler. Allah’a çok şükür millet, o darbeye geçit vermedi. Darbeye başaramayanlar paranın ayarını bozdular. Dövizler ve faizler yükseldi, borsa düştü gibi bir takım sıkıntılı işlerle karşı karşıya kaldık. Şimdi bütün bunların kökünü kazımak, güçlü bir Türkiye olarak ayağa kalkmak için yeni hamlenin, yeni bir dönemin başlangıcındayız. Onun için evet ve hayır referandumu ülke için çok önemli” dedi.

Kaynak: İHA