Tarsus'a 5 Yaşam Boyu Spor Merkezi Yapılıyor

İçel’in Tarsus ilçesinde belediye tarafından 5 ayrı mahallede yaptırılacak olan yaşam boyu spor merkezinin inşaatı devam ediyor.

Tarsus'a 5 Yaşam Boyu Spor Merkezi Yapılıyor
Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsuslulara verdikleri sözleri yerine getirmeye devam edeceklerini belirterek, bölgenin ihtiyaçlarına göre çalışmaları yoğunlaştırdıklarını söyledi.



Her bölgenin öncelikli hizmetlerini hayata geçirdiklerini ifade eden Can, 2017 yılının hizmetlerle dolu bir yıl olarak geçireceklerini söyledi.

Can, “Yoğun bir çalışma dönemi içindeyiz. Vatandaşlarımızın beklentilerini bölgenin ihtiyacına göre karşılıyoruz. Bütün çalışmalarımızı ayrım yapmadan hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz” dedi.

Fatih, Cumhuriyet, Yeşil, Şehitlertepesi ve Kavaklı mahallelerindeki yaşam boyu spor merkezlerinin inşaatlarının devam ettiğini belirten Başkan Can, “Fatih Mahallemizde, 1500 metrekare, Cumhuriyet Mahallemizde 3 bin 900 metrekare, Yeşil Mahallemizde 2 bin 300 metrekare, Şehitlertepesi Mahallemizde 2 bin 250 metrekare ve Kavaklı Mahallemizde 2 bin 650 metrekare alan içerisinde yaşam boyu spor merkezlerimizin inşaatları devam ediyor. Bir mahallemize hizmet götürürken, o bölgedeki insanlarımızın görüşlerini alıp, hayata geçiriyoruz. Sağlıklı yaşamın anahtarı olan yaşam boyu ve spor merkezlerimizi yaparak çocuklarımızın, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın spor yapmalarına olanak sağlıyoruz. Bu tesislerimiz 7’den 77’ye, çocukluktan hayatın sonuna kadar insanlarımızın her zaman gelip bir şekilde vakitlerini değerlendireceği, spor yapabileceği, bir merkez halindedir. Yerel yönetim olarak gençlerimizin ve vatandaşlarımızın sağlıklı spor yapmaları ve zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için yaşam boyu ve spor merkezlerinin sayılarını çoğaltacağız. Şehrimizde yaşayan tüm Tarsuslular her şeyin en güzeline layıktır” diye konuştu.

Kaynak: İHA