Özel Öğrencilere Moon Light'tan Özel Gösterim

Düzce Krempark AVM’de bulunan Moon Light Sineması tarafından Düzce’de 3-6 yaş arası öğrencilere eğitim veren Özel Eğitim Anaokulu öğrencilerine özel gösterim yaptı. Proje kapsamında öğrenciler her ay bir film izleyecekler.

Özel Öğrencilere Moon Light'tan Özel Gösterim
Moon Light Sineması özel öğrenciler için gösterim yaptı. Moon Light Sinema Müdürü Mine Met yaptığı açıklamada “Biz sürekli sosyal projelerimizi Krempark AVM ile birlikte yapıyoruz. Anaokulu öğrencilerimiz var. Türkiye’de anaokulu olarak özel eğitim veren 22 okuldan bir tanesi de Düzce’de. Bu okulumuzda bulunan öğrencilerimize güzel bir zaman geçirtmek istiyoruz. Böyle bir organizasyon yaptık. Çocuklarımızla birlikte inşallah güzel bir gün geçireceğiz. Patron Bebek filmini izleyecekler. Bugün bir karar aldık. Normalde her ay yapıyoruz bu etkinliği, ancak ilk kez anaokulu ile yaptık. Önümüzde ki hafta Şirinler isimli film geliyor. Onu da birlikte izleyeceğiz” dedi.

Patron Bebek isimli filmi izleyen ve Özel Eğitim Anaokulunda eğitim gören öğrenciler, aileleri ve öğretmenleri ile keyifli dakikalar geçirdiler.
Kaynak: İHA