Malatya Hilton '2016 Connie Ödülü'nün Sahibi Oldu

Hilton’un en prestijli ödülü olarak kabul edilen Connie Ödülü’nün 2016 yılındaki sahibi, Kalite Güvencesi’, ‘Genel Deneyim’ ve ‘Genel Hizmet’ alanlarındaki üstünlüğüyle Double Tree by Hilton Malatya oldu.

Malatya Hilton '2016 Connie Ödülü'nün Sahibi Oldu
Merkez konumunun yanı sıra pek çok tarihi ve kültürel merkeze yakınlığıyla dikkat çeken ve hava, kara ve demir yolu gibi ulaşım olanaklarının da merkezinde yer alan Double Tree by Hilton Malatya, Avrupa Orta Doğu ve Afrika bölgesinin otellerinin değerlendirildiği ve Connie Ödülünün sahibi oldu. Elde edilen bu başarı otelde gerçekleşen bir program ile kutlandı. Tüm otel çalışanlarının katıldığı gecede konuşan Double Tree by Hilton Malatya Genel Müdürü Abdurrahman Toprak, kazandıkları bu ödülü tüm çalışanların katkısı ve emeğiyle aldıklarını söyledi.

Toprak, “Otel misafirlerimizin memnuniyetini üst seviyede tutarken, diğer taraftan marka standartlarımızı ve otelimizin durumunu da en iyi şekilde muhafaza ederek Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki 150 otel arasına 1. olduk. Emeği geçenlere arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Otelin Halkla İlişkiler Müdürü Hakan Özcan da, ödülün alınmasında emeği olan tüm çalışanlara teşekkür ederek “Bu ödüllü almamız sizlerin emeği bu otel vermiş olduğunuz destektir, bu desteği devam ettirmenizi istiyoruz” dedi.

Gece daha sonra yemek ve canlı müzik programı ile devam etti.
Kaynak: İHA