Kovancılar Gençlik Merkezinin Temeli Atıldı

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde yapılacak olan gençlik merkezinin temeli atıldı.

Kovancılar Gençlik Merkezinin Temeli Atıldı
Kovancılar’da yaptırılan gençlik merkezi için temel atma töreni düzenlendi.

Törene Vali Murat Zorluoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı üyesi Ömer Serdar, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, FÜ Rektörü Prof.Dr. Kutbeddin Demirdağ, bazı kamu, kurum müdürleri, ilçe protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.

Gençlere yapılan yatırımların ülkenin en önemli yatırımlardan biri olduğunu belirten Kaymakam Hasan Gündoğdu,” Kovancılar Gençlik Merkezinin yaklaşık maliyeti 3 milyon 600 bin liradır. 2017 yılının Aralık ayında bitirilerek hizmete sunulacaktır” dedi.

Yatırımlara hız kesmeden devam edildiğini belirten Vali Murat Zorluoğlu ise,” 2016 yılında Elazığ’a toplam 722 milyonliralık yatırım gerçekleşti. Bu sene ilimiz için ön görülen toplam yatırım tutarı 2 milyar liranın üzerindedir. Buradan Kovancılar’da hissesini alıyor. Bu yatırımların ilimizde ve ilçemizde buluşturulmasında milletvekillerimizin Ankara’dan çok yakın takip etmelerinin, gayretli bir şekilde çalışmalarının çok büyük bir payı var. Kovancılar ilçemiz önümüzdeki dönemde daha fazla gelişip, kalkınacaktır” diye konuştu.

TBMM Başkanlık Divanı üyesi ve AK Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar’da ,” Bir ülkede gelişmeye yatırım yapılmamışsa, geleceğe dair bir persfektif yoktur demektir. Ülkeyi gençler için inşa etmek durumundasınız. Bugüne dair yaptığımız hizmetler onlara bir şey anlatmıyorsa, bu geleceğimiz olmayacak demektir. AK Parti hükümetleri döneminde özellikle gençler ve çocuklar için çok önemli projeler gerçekleştirdik” diyerek bilgi verdi.

Daha sonra protokol üyeleri, kurdele keserek, merkezin temel atma törenini gerçekleştirdi.
Kaynak: İHA