Elazığ'da 'Huzur' Operasyonunda Aranan 4 Şüpheli Yakalandı

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ’da da yapılan eş zamanlı huzur operasyonunda 798 şahıs sorgulandı, 4 şüpheli ise yakalandı.

Elazığ'da 'Huzur' Operasyonunda Aranan 4 Şüpheli Yakalandı
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne birimlerin katılımı ile eş zamanlı ‘Türkiye Güven Huzur Uygulaması-4’ operasyonu gerçekleştirildi.

Yaklaşık 200 polisin katılımıyla il merkezi ve 10 ilçede gerçekleştirilen operasyonda 22 ayrı noktada umuma açık 170 istirahat ve eğlence yerini denetledi, bin 843 şahıs sorgulandı. Uygulamada, aranan 4 şüpheli yakalanırken, 4 kişiye de kimlik ibraz etmemekten, bir kişiye de kapalı alanda sigara içmekten adli ve idari işlem uygulandı. İş yerlerine yönelik olarak yapılan denetimlerde ise, 2 iş yerine kimlik bildirimi yapmadan işçi çalıştırmaktan, 1 iş yerine de kapalı alanda sigara içirtmekten idari işlem yapıldı.

Operasyon dahilinde yapılan yol kontrol uygulamalarında, kontrol edilen 360 araç içerisinde toplam 798 şahıs sorgulandı. 1 şahsa ehliyetsiz araç kullanmak ve 3’üncü kez alkollü araç kullanmaktan 5 bin 289 lira ile 15 araca ilgili maddelerden 5 bin 109 lira olmak üzere toplam 10 bin 398 lira Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlendiği,1 aracından trafikten men edildiği bildirildi.

Kaynak: İHA