Çetin Açıklaması 'Adana Halkının Emrindeyiz'

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bizim belediyecilikteki hizmet anlayışımızın temeli, ‘halkımızın sorunu, bizim sorunumuz’ olmasıdır. Sadece başkanlığını yaptığım ilçemizde değil, sorun nerede olursa olsun, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Adana halkının emrindeyiz” dedi.

Çetin Açıklaması 'Adana Halkının Emrindeyiz'
Başkan Çetin, İmamoğlu ilçesinin mahalle muhtarından gelen malzeme talebi üzerine birim müdürlerine talimat vererek, gereğinin yapılmasını istedi. Çetin’in talimatı üzerine harekete geçen ekipler, İmamoğlu ilçesinde 17 mahalleye, bin 50 adet sandalye, 85 masa, 36 bank, 4 çadır, 10 çöp konteyneri yardımında bulundu. Mahalle muhtarlıklarına dağıtımı gerçekleştirilen malzemeler, muhtarlar ve vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

Sadece Çukurova’ya değil, tüm Adana halkına hizmet götürmeyi amaçladıklarını ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “İmamoğlu ilçemizin eksiklerini öğrenince, birimlerimize bu eksiklerin giderilmesi için hemen talimat verdik. Vatandaşlarımız ve muhtarlarımız çok mutlu oldu. Onlara bir nebze de olsa katkı yapabildiysek, ne mutlu bize. Bizim belediyecilikteki hizmet anlayışımızın temeli, ‘Halkımızın sorunu, bizim sorunumuz’ olmasıdır. Sadece başkanlığını yaptığım ilçemizde değil, sorun nerede olursa olsun, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Adana halkının emrindeyiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA