Bakan Akdağ, Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, referandum çalışmaları kapsamanda ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Bakan Akdağ, Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor
Bakan Akdağ, Tekman ilçesinde miting yaparak yeni anayasa hakkında vatandaşları bilgilendirdi. 16 Nisan’da yapılacak referandumda Erzurum’dan yüzde 80’in üzerinde evet beklediklerini söyleyen Akdağ, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İlçe meydanlarında seçim otobüsü üzerinde halka hitap eden Akdağ, Türk milletinin birçok badireler atlattığını belirtti.

Türkiye’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü ifade eden Bakan Akdağ, "Bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimlerde halkımız bizim hizmet aşkımızı her defasında yenilememize büyük katkılar sundu. 16 Nisan’da önümüze 13’ncü sandık gelecek. İnanıyorum ki, yine geçmişte olduğu gibi Erzurum halkı, Türk Milleti büyük bir destekle ülkenin önünü açacaktır. Milletimizin demokratik feraseti ve basireti, ortalama bir Avrupalının, ortalama bir Amerikalının politik hassasiyetinden çok yüksektir. Bu milletin herhangi bir otoriterleşmeye, herhangi bir diktatörlük hevesliliğine fırsat vermesi asla düşünülemez. Bu millet hiçbir otoriterlik sevdasına, sevdalısına geçit vermeyeceğini 15 Temmuz’da göstermiştir.” diye konuştu.

Yeni Hükümet Sisteminin Türkiye’nin önünü açacağını belirten Sağlık Bakanı Recep Akdağ, “Aslında bu yeni sistem işlerimizi kolaylaştıracak, istikrar içinde koşar adım hedeflerimize yürümemizi sağlayacak bir Hükümet Sistemi olacaktır” dedi.

Kaynak: İHA