Automechanika 6 Nisan'da İstanbul'da Kapılarını Açacak

Automechanika İstanbul 6 Nisan’da İstanbul’da kapılarını açacak. Fuarda Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve CIS ülkeleri başta olmak üzere çok sayıda ülkeden sektör profesyoneli bir araya gelecek.

Automechanika 6 Nisan'da İstanbul'da Kapılarını Açacak
Uluslararası otomotiv endüstrisinin en önemli fuarlarından biri olan Automechanika İstanbul, Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve CIS ülkeleri başta olmak üzere çok sayıda ülkeden sektör profesyonelini bir araya topluyor. Toplam 13 salonda düzenlenen fuar, otomotiv parça ve sistemleri, onarım ve bakım ekipmanları, yağ, akü, jant, lastik ve aksesuar dünyasını tek çatı altında buluşturuyor. 1000’nin üzerinden katılımcıyı firmayla kapılarını 6 Nisan’da, İstanbul Beylikdüzü Tüyap’ta açacak fuar, Türkiye’nin konumu itibarı ile çevre ülke pazarlarına yatırım yapmayı hedefleyen tüm yerli ve yabancı firmalar için bölgenin uluslararası en önemli ticaret platformu olarak ön plana çıkıyor. Son yıllarda, yerli firmaların yanı sıra yabancı firmaların da yoğun ilgi ve talebi ile Automechanika İstanbul, Frankfurt ve Shanghai’dan sonra otomotiv endüstrisinin en büyük 3’üncü fuarı olarak konumlanıyor.

Ekonomi Bakanlığı’ndan destek

Automechanika İstanbul bu yıl yine Ekonomi Bakanlığı desteği ile alım heyeti programı düzenliyor. Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinden satın almacı heyetlerin ağırlanacağı programda katılımcı firmalar, uluslararası alıcılarla bir araya gelerek yeni iş anlaşmaları sağlama fırsatı elde edecekler. Satın almacı programı kapsamında Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Fas, Filistin, Makedonya, Sırbistan, Tunus ve Yunanistan’dan 50 alıcı fuarı ziyaret edecek.
Kaynak: İHA