AK Parti'li Erdem 'Evet' Çadırını Ziyaret Etti

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, referandum çalışmaları kapsamında Aydın’ın Efeler ilçesinde kurulan AK Parti İlçe Teşkilatına ait ‘Evet’ çadırını ziyaret etti.

AK Parti'li Erdem 'Evet' Çadırını Ziyaret Etti


Burada açıklamalarda bulunan Erdem, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve anayasa değişikliği halk oylaması için, vatandaşlardan, ülkenin bekası için destek istediklerini belirtti.

Türkiye’de gelecek nesiller için sistem değişikliğinin gerektiğini söyleyen ve 16 Nisan’ın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş için tarihi fırsat olduğunu belirten Erdem, şunları söyledi:

"Çok dönemli bir eşikteyiz, çok önemli günlerdeyiz. Buna ihtiyacımız var. Türkiye’nin büyümesi, icraatlarımızın daha hızlı olması, geçmiş büyüklerimizin rahmetli Adnan Menderes’in, Alparslan Türkeş’in, Turgut Özal’ın rahmetli Necmettin Erbakan’ın sonradan Süleyman Demirel’in yapmaya arzu edip de yapamadıkları imkân ve güç bulamadıkları Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş için 16 Nisan’da halkımız tercihini iyi değerlendirmeli. Yoksa o fırsat kaçarsa bir daha da gelmez. Bu fırsat 16 Nisan’da kapımıza gelmiştir. Çocuklarımız açısından, gençlerimiz açısından cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi her alanda ve anlamda tarihi bir fırsattır’’

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve anayasa değişikliği için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ve ülkücü camiaya verilen destekten dolayı teşekkür eden Erdem, "Partiler arasında görüş ayrılıkları olur. Fakat şu anda MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin de söylediği gibi, biriz, beraber ve bütünüz. Türkiye’nin bekası için el ele, omuz omuza ’evet’ diyoruz” dedi.

Erdem, açıklamalarının ardından AK Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Kaynak: İHA