Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Dinar Orman İşletme Müdürlüğünde istihdam edilen geçici işçilere, iş güvenliği ve iş sağlığı eğitimi verildi.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen eğitim programıyla Dinar Orman İşletme Müdürlüğünde yeni istihdam edilen 94 geçici işçiye, iş güvenliği ve iş sağlığı anlatıldı.

- Evciler'de 'Halk Günü' toplantısı

Afyonkarahisar'ın Evciler ilçesinde 'Halk Günü' toplantısı düzenlendi.

Evciler Kaymakamı Fatih Sayar ve tüm daire amirlerinin tam kadro katıldığı toplantıda köylerin sorunları ve yapılması gerekenler istişare edildi.

Sayar, yapılan hizmetlere ilişkin halkın görüşleri ve yeni tekliflerinin değerlendirilmesine esas olmak üzere Baraklı Köy Muhtarı ve ihtiyar heyeti üyelerinin, siyasi parti ilçe başkanlıkları ile İl Genel Meclisi Üyelerinin iştirakları ile Baraklı köyündeki bütün vatandaşların katılımları ile vatandaş buluşmasını yaptıklarını söyledi.

Bu toplantıları yapmalarındaki amacın vatandaşların dert ve sorunlarını yerinde görerek çözüm yolları üretmek olduğunu kaydeden Sayar, 'Bu nedenle vatandaşlarımızın ayağına kadar gidip onların sorunlarını dinlemeye devam edeceğiz. Sizlerin de sorunları ve köyünüzde eksik gördüğünüz şeyler varsa bizlere bildirebilirsiniz' dedi.

- Kaymakam vekili Uçar, yeni iş yerleri açtı

Dazkırı Kaymakam Vekili Necdet Uçar, Yeşilyurt ve Yeniyol mahallelerinde hizmet vermeye başlayan iki iş yerinin açılışını gerçekleştirdi.

Uçar, açılışı yapılan iş yerlerinin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Yapılan duaların ardından iş yerlerinin açılışı gerçekleştirildi.

Katılımcılar iki iş yerini gezerek işletme sahiplerine hayırlı kazançlar diledi.

Kaynak: AA