AA'nın Kuruluş Yıl Dönümünü Meriç Nehri'nde Kutladılar

Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) üyeleri, Anadolu Ajansı'nın 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Meriç Nehri'nde kano turu düzenledi.

Kulüp kano birimi, kanolarla Karaağaç mevkisinde Meriç Nehri'ne indi.

Sporcular, AA'nın 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenledikleri kano turunda, nehirde 'AA 97 Yaşında' yazılı pankartı açtı. Sporcular nehirde bir süre kürek çekerek pankartla dolaştı.

EDOSK Kano Birim Sorumlusu Mustafa Çelik'e günün anısına AA yıllığını armağan eden Anadolu Ajansı Edirne Bölge Müdürü Salih Baran, EDOSK'un Edirne için önemli bir değer ve şans olduğunu söyledi.

EDOSK'un, kuruluş yıl dönümlerinde her zaman yaptığı jestlerle kurum çalışanlarını mutlu ettiğini ifade eden Baran, 'EDOSK Edirne'nin sosyal hayatına önemli değerler katan bir dernek, kentin sevilmesinde, tanıtımında katkıları büyük. Bizi yine yalnız bırakmadınız, sportif faaliyetleriniz yanında vefalı davranışlarınızla bizleri yine mutlu ettiniz. Bu şehrin, hatta bölgenin uzun yıllar güzel faaliyetlerinizle renk katmanızı diliyorum.' diye konuştu.

EDOSK Kano Sorumlusu Mustafa Çelik ise Anadolu Ajansı'nın Türkiye'nin önemli ve köklü kuruluşlarından olduğunu, günden güne artan başarısının yıllarca devam etmesini dilediklerini kaydetti.

Kaynak: AA