Oğlu Yaralanan Baba Konuştu Açıklaması 'Olayda Bizim Suçumuz Yok'

Samsun’da oğlu tabancayla vurularak yaralanan baba Musa Yıldırım, “Biz 10 yaşındaki çocuğa kurşun sıkacak kadar alçak mıyız? Olayda hiçbir şekilde bizim suçumuz yoktur” dedi.

Oğlu Yaralanan Baba Konuştu Açıklaması 'Olayda Bizim Suçumuz Yok'
İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi Çınarlı Sokak’ta 1 Nisan tarihinde meydana gelen olayda, anne Bahar A., evlerine gelerek tüfekle ateş açarak 10 yaşındaki çocuğunu yaraladığını iddia ettiği Burak Yıldırım (23) ve Oral K.(19)’yı tabancayla vurarak yaralamıştı. Olaydan sonra gözaltına alınan kadın tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

“10 yaşındaki çocuğa kurşun sıkacak kadar alçak mıyız?”

Olayla ilgili açıklama yapan Burak Yıldırım’ın babası Musa Yıldırım, Bahar A’nın ifadelerinin doğru olmadığını iddia ederek, “Ben oradaydım. Oğlum Burak ve arkadaşı Oral ve ben Bahar A’nın evinin önüne geldik. Ancak hiçbirimizin üzerinde ne bir silah ne de bir suç aleti vardı. Biz onlara kurşun sıkmadık. Bahar A. oğlunu bizim vurduğumuzu iddia ediyor. Biz 10 yaşındaki çocuğa kurşun sıkacak kadar alçak mıyız? Biz terörist miyiz? Eğer biz onun çocuğuna kurşun sıktıysak ve bu ispat edilirse beni idam etsinler. Olayda hiçbir şekilde bizim suçumuz yoktur” diye konuştu.

Kaynak: İHA