Gölpazarı'nda İlçe Milli Eğitim Müdürleri İstişare Toplantısı Yapıldı

BİLECİK – Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında her ay başka bir ilçede yapılan İlçe Milli Eğitim Müdürleri İstişare Toplantısına bu ay Gölpazarı ilçesi ev sahipliği yaptı.

Gölpazarı'nda İlçe Milli Eğitim Müdürleri İstişare Toplantısı Yapıldı
Gölpazarı Şehit Kemal Ay Anadolu Lisesinde yapılan İlçe Milli Eğitim Müdürleri İstişare Toplantısına Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Turan İpşiroğlu, Metin Sarıfakıoğulları, Cuma İvrendi, Maarif Müfettişi Ramazan Gözen ile ilçe milli eğitim müdürleri katıldılar. Toplantı, Şehit Kemal Ay Anadolu Lisesinin tanıtıldığı sunumla başlarken, Gölpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Akagündüz’ün Gölpazarı ilçesinin bir tanıtımıyla devam etti.

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, toplantıda 2016-2017 eğitim öğretim yılı 2’inci dönemi ile ilgili görüşme, planlama ve bilgilendirmeler yapıldığı belirtti.

Durmuş, “Toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce 8 ve 12’inci sınıflar için düzenlenen Destekleme ve Yetiştirme Kursları Kazanım Değerlendirme Sınavını masaya yatırıldık. Sınav sonrası açıklanan istatistiki bilgileri değerlendirilmesini yaptık. Ayrıca, 2016- 2017 eğitim öğretim yılı 2’inci döneminde yapılacak olan 8’inci sınıfların 2’inci Merkezi Sistem Sınavları, liselerin LYS sınavlarına hazırlık çalışmaları görüştük. Öğrenme Şenliği ile ilgili yapılacak çalışma ve planlamalar gözden geçirilerek, Bilecik eğitimini nasıl en üst seviyelere çıkarabiliriz konusunda görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

Toplantıdan sonra İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş okul öğretmenleriyle, öğretmenler odasında bir araya gelerek sohbet etti. Gölpazarı Kaymakamı Kadir Duman’ın da katıldığı yemekle ilçedeki etkinlikler tamamlandı.
Kaynak: İHA