Erdoğan Açıklaması 'Evet' Tırmanışını Devam Ettirecektir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kamuoyu araştırmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Ben inanıyorum ki bu hafta çok daha belirleyici olacak. İnanıyorum ki ’Evet’ tırmanışını devam ettirecektir" dedi.

Erdoğan Açıklaması 'Evet' Tırmanışını Devam Ettirecektir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV canlı yayınında gündemi değerlendiriyor. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun ’kontrollü darbe’ iddiasına tepki gösteren Erdoğan, "Bu çok gayri ahlaki bir yaklaşımdır. Her şeyden önce şehitlerimize ciddi bir saygısızlıktır. Benim Marmaris’ten hareket etmeden önce yaptığım bir açıklama var. Örtülü darbe diyorsa bu iddialarını ispat etmesi lazım. 15 Temmuz gecesi Kılıçdaroğlu İstanbul’a benden önce inmiş. Sonra da öğrendik ki Bakırköy Belediye Başkanı’nın mı ne evine gitmiş. Herkes darbeye karşı gövde gösterisi yapıyor. Sen neredesin? Örtülü darbe girişimi ise sana bunu kim söyledi? Bu iş lafla olmaz. Şu anda her zamanki yalanlarından birini daha söylüyor. Kılıçdaroğlu dürüstsen haysiyet sahibiysen örtülü darbe girişimi ile ilgili elinde hangi belge varsa açıkla" ifadelerini kullandı.

"EVET TIRMANIŞINI DEVAM ETTİRECEKTİR"

Referandum konusuna da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kamuoyu araştırmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Ben inanıyorum ki bu hafta çok daha belirleyici olacak. İnanıyorum ki ’Evet’ tırmanışını devam ettirecektir. Kartopu çığ haline geldi. Temenni ediyorum ki aydınlık yarınlar için 16 Nisan milat olacaktır ve bu miladı milletimiz en kısa zamanda görmeye başlayacaktır" diye konuştu.

Kaynak: İHA