Edirne'den Kısa Kısa

EDOSK İznik Kano Festivali'ne katıldı.

Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) İznik Kano Festivali'ne katıldı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik Belediyesi, İznik Kaymakamlığı ve İznik Doğa Sporları Kulübü’nün destek verdiği festivalde, EDOSK Üyesi İlkay Demirtaş yer aldı.

Eskişehir, İzmir, Zonguldak, Edirne, İstanbul, Sinop’tan gelen kanoculara, etkinliler çerçevesinde göl içinde geçtiğimiz yıllarda bulunan Bazilika ve DSİ tesislerinde çeşitli bilgilendirmeler yapıldı, katılımcılar, kano içinde gün batımı izlenmesi, liman bölgesi ve sazlık bölgelerde geziler ve simit ile martıların beslenmesi gibi çeşitli aktivitelere katıldı.

-“Bağımlı olma özgür ol”

Uzunköprü ilçesinde, lise öğrencilerine yönelik 'Bağımlı olma özgür ol' semineri verildi.

Uzunköprü Belediyesi ve Uzunköprü Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminerde Uzunköprü Belediyesi psikoloğu Duygu Tunca tarafından öğrencilere bilgiler verildi.

-Havsa’da kent peyzajı çalışmaları

Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, ilçe güzergahındaki D100 Karayolu kenarına çim tohumu ekildiğini bildirdi.

Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Yol kenarlarında peyzaj çalışması yaptıklarını belirten Tekin, 'Havsa ilçe girişinde D100 Karayolu ile yan yol arasında yeşil kuşak çalışması için çim tohumu ekildi. İlçenin tamamının güzel bir görünüme sahip olması için çalışmalarımız sürecek.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA