Düzce Üniversitesinde 'Colorfulday' Etkinliği Düzenlendi

Düzce Üniversitesi Kariyer Topluluğu tarafından, Üniversite Medya Birliği ve Beykoz Belediyesi destekleriyle düzenlenen “ColorfulDay” adlı etkinlik, yoğun bir katılımla Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Düzce Üniversitesinde 'Colorfulday' Etkinliği Düzenlendi
Etkinliğin ilk bölümünde, Ulusal Radyo Platformu Genel Yayın Yönetmeni Erkut Aktaş’ın sunumuyla radyoculuk ve radyo programları üzerine eğlenceli bir söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşide; Şarkıcı Cüneyt Tek, Sanatçı Gürbüz Morkoç, Alem FM Radyo Programcısı Fatih Yıldırım ve Şarkıcı Ersan Er öğrencilerle bir araya geldi.

Radyo programlarının konuşulduğu söyleşide, konuk sanatçılar meslek yaşamları hakkında detaylar paylaşarak hayat deneyimleriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundular. Mesleklerinde karşılaştıkları ilginç olayları anlatan konuklar, öğrencilere hedeflerini önceden belirlemeleri ve bu hedeflere ulaşmak için gerekli bilgi ve donanımlara zamanında sahip olmaları konusunda önemli mesajlar verdiler.

İnteraktif bir şekilde devam eden etkinlikte konuk sanatçılar Ersan Er, Cüneyt Tek ve Gürbüz Morkoç birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek programa renk kattılar. Şarkılara coşkuyla eşlik eden öğrenciler, vize sınavları öncesinde eğlenerek derslerin yorgunluğunu üzerlerinden attılar.

Öğrencilerin sorularını da içtenlikle yanıtlayan konuklar, keyifli, eğlenceli ve aynı zamanda öğretici bir söyleşiye imza attılar. Söyleşinin sonunda Kariyer Topluluğu tarafından konuk sanatçılara ve programda emeği geçenlere plaketleri takdim edildi.

Renkli ve eğlenceli anlara sahne olan programın son bölümünde sosyal medya platformundaki komik videolarıyla tanınan Komedyen Halil Söyletmez sahne aldı. Kendine has üslubu ve orijinal esprileriyle büyük beğeni toplayan Halil Söyletmez, öğrencilere keyifli ve mizah dolu dakikalar yaşattı. Başından geçen olayları mizahi bir dille anlatan ve kahkaha tufanına yol açan komedyen Söyletmez’in sahne performansı ilgi ve beğeniyle takip edildi.
Kaynak: İHA